Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Rozpaky kolem michelinské hvězdy

Praha má po dnešku dva podniky s michelinskou hvězdičkou - Allegro v hotelu Four Seasons a restauraci Maze, kterou před nedávnem přenechal slavný britský šéfkuchař Gordon Ramsay hotelu Hilton. Přední český šéfkuchař Zdeněk Pohlreich však kroutí nad hvězdičkou pro Maze hlavou. Nadšený není ani vydavatel českého nezávislého průvodce Maurerův výběr Grand Restaurant.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Bidlo

19. 3. 2009 8:24
Hloupej Pohlreich!

Nejlepší žrádlo je pečený vepřový koleno a dvanáctka Březňák! Jen se pak musí umět doma pořádně vyprdět!  

0 0
možnosti

JK

16. 3. 2009 21:53
5000 kŁ

neni 5000 liber, soudruzi pisalkove. Ostatne z dalsiho textu to vyplyva pomerne jasne. Pochybuji, ze korunovy miliardar by mel tezkou hlavu z dluhu 5000 liber.

0 0
možnosti

drždukát

16. 3. 2009 19:45
mišulinská hvězda

já si myslím že mišulinskou hvězdu by měl dostat Veškrna,protože ten ji ve své obrovské kolekci všech cen a medajlí zajisté nemá;-(A jestli ano,tak jsem se mýlil.

0 0
možnosti

Gott

16. 3. 2009 18:37
Šéfkuchař má

pravdu,vše jejejn nafouknutá bublina.Sic je pravda,že se jí i očima,ale když na talíři hledám porci hodnou dělníka a je tam dětská za 450,tak raději bez Michelina.To myslím trochu ironicky,ale dobře se najíst je problém skoro všude.Rv

0 0
možnosti

tapes

16. 3. 2009 17:57
vydavatel Maurer se zhrozil!

Koukal jsem do posledního vydání kulinářského průvodce pana Maurera, který se tady podivuje nad hodnocením Mišelínu.

v Kroměříži tam hodnotí restauraci, která je dávno zavřená

v Krumlově zařazuje do svého výběru hospodu na louži, kde si můžete dát tak akorát něco se zelím.

A teď se hroutí z Maze...

0 0
možnosti

Milivoj

17. 3. 2009 9:12
Re: vydavatel Maurer se zhrozil!

Celý ten humbuk se žrádlem nás plebejce beztak nemusí zajímat.

0 0
možnosti

broskvicka_

16. 3. 2009 17:26
dotaznik pro zeny

Pomůžete mi vyplnit dotazník? Jsou tam jen 4 otázky k vaření.

Díky moc.

tady je:

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=2_2fkOMKDvOPz9xdzDJoyngA_3d_3d" target="_blank" rel="nofollow">http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=2_2fkOMKDvOPz9xdzDJoyngA_3d_3d

0 0
možnosti

...

16. 3. 2009 15:40
Jindrisek

Jindrisku, co zensky? Porad nic?

0 0
možnosti

Ronaldo

16. 3. 2009 15:30
Fafé Imperial měl být oceněn...

...Bib Grourmand. Považuji to za podnik s jedním nejlepších poměrů kvality a ceny. Je tam levno a skvělé, úplně fantastické jídlo a super servis. Tamní gnochi s černými lanýži a šampaňskou omáčkou jesou nedostižné, měl jsem je mnohokrát za sebou. Cena - pouhých 230,-Kč - neuvěřitelné. V Maze se taky super vasří - 3 chodové polední menu za 650 je vzhledem ke kvalitě také levné...

0 0
možnosti

marek

16. 3. 2009 16:37
Re: Fafé Imperial měl být oceněn...

Můžu si dát hambáč a za zbytek koupit knížku?

0 0
možnosti

Adam

16. 3. 2009 15:28
Souhlas

Ať jsou v článku zmíněné osoby jakkoli schopné či neschopné, Michelin a všechna podobná hodnocení jsou jen velká snobárna, a u nás se jim daří, protože pravověrný Čech hodnotí vše podle peněz - co je zahraniční a drahé, to je kvalitní a perfektní, a zapomíná na hodnocení kvality a úrovně používat hlavu. Ne vše, co je zahraniční, je také kvalitní. Vždyť do EU nás západ chtěl, aby měl kam vyvážet ty své šunty. A s naším přístupem ve "vyspělých zemích" jen posilujeme pocit, že jsme opravdu banánová republika...

0 0
možnosti

Jindra

16. 3. 2009 15:26
Jindra

Paroubek tam taky chodí? Ochránce prcajícíhu lidu?

0 0
možnosti