Diskuze
Rozpaky kolem michelinské hvězdy
Děkujeme za pochopení.
Bidlo
Hloupej Pohlreich!
Nejlepší žrádlo je pečený vepřový koleno a dvanáctka Březňák! Jen se pak musí umět doma pořádně vyprdět!
JK
5000 kŁ
neni 5000 liber, soudruzi pisalkove. Ostatne z dalsiho textu to vyplyva pomerne jasne. Pochybuji, ze korunovy miliardar by mel tezkou hlavu z dluhu 5000 liber.
drždukát
mišulinská hvězda
já si myslím že mišulinskou hvězdu by měl dostat Veškrna,protože ten ji ve své obrovské kolekci všech cen a medajlí zajisté nemáA jestli ano,tak jsem se mýlil.
Gott
Šéfkuchař má
pravdu,vše jejejn nafouknutá bublina.Sic je pravda,že se jí i očima,ale když na talíři hledám porci hodnou dělníka a je tam dětská za 450,tak raději bez Michelina.To myslím trochu ironicky,ale dobře se najíst je problém skoro všude.
tapes
vydavatel Maurer se zhrozil!
Koukal jsem do posledního vydání kulinářského průvodce pana Maurera, který se tady podivuje nad hodnocením Mišelínu.
v Kroměříži tam hodnotí restauraci, která je dávno zavřená
v Krumlově zařazuje do svého výběru hospodu na louži, kde si můžete dát tak akorát něco se zelím.
A teď se hroutí z Maze...
Milivoj
Re: vydavatel Maurer se zhrozil!
Celý ten humbuk se žrádlem nás plebejce beztak nemusí zajímat.
broskvicka_
dotaznik pro zeny
Pomůžete mi vyplnit dotazník? Jsou tam jen 4 otázky k vaření.
Díky moc.
tady je:
http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=2_2fkOMKDvOPz9xdzDJoyngA_3d_3d" target="_blank" rel="nofollow">http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=2_2fkOMKDvOPz9xdzDJoyngA_3d_3d
Ronaldo
Fafé Imperial měl být oceněn...
...Bib Grourmand. Považuji to za podnik s jedním nejlepších poměrů kvality a ceny. Je tam levno a skvělé, úplně fantastické jídlo a super servis. Tamní gnochi s černými lanýži a šampaňskou omáčkou jesou nedostižné, měl jsem je mnohokrát za sebou. Cena - pouhých 230,-Kč - neuvěřitelné. V Maze se taky super vasří - 3 chodové polední menu za 650 je vzhledem ke kvalitě také levné...
marek
Re: Fafé Imperial měl být oceněn...
Můžu si dát hambáč a za zbytek koupit knížku?
Adam
Souhlas
Ať jsou v článku zmíněné osoby jakkoli schopné či neschopné, Michelin a všechna podobná hodnocení jsou jen velká snobárna, a u nás se jim daří, protože pravověrný Čech hodnotí vše podle peněz - co je zahraniční a drahé, to je kvalitní a perfektní, a zapomíná na hodnocení kvality a úrovně používat hlavu. Ne vše, co je zahraniční, je také kvalitní. Vždyť do EU nás západ chtěl, aby měl kam vyvážet ty své šunty. A s naším přístupem ve "vyspělých zemích" jen posilujeme pocit, že jsme opravdu banánová republika...