Diskuze
Tmavá čokoláda je prý v mnoha ohledech zdravější než ovoce
Tmavá čokoláda s vysokým obsahem kakaa prý v mnoha ohledech prospívá lidskému zdraví více než ovoce. Tuto "čokoholikům" dobře známou zprávu potvrdil tentokrát i nový výzkum amerických vědců, jejichž výsledky zveřejnil tento týden na svém serveru Daily Mail.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
M. Raková
9. 2. 2011 16:42
nejlepsi 85 procent
Na Radiu Cesko dnes v 16,20 rikal nejaky trener,bohuzel,nevim jeho jmeno, ze musi mit aspon 85 procent kakaa a navic by se ji melo jist tak maximalne 1 trojdil, a to jeste radeji pred fyzickou aktivitou a urcite ne si ji dat k 5 jidlum denne, nebo vecer pred spanim, je v ni hodne energie i antioxidantu. Ale to se vedelo davno, jenze oni davaji i do tech cokolad- vysokoobsahujicich kakao- taky hodne cukru, coz zas neni dobre a veskere antioxid., si myslim, se tim zniceji.;-)
0
0
možnosti
P. Bílek
9. 2. 2011 12:17
Hodně cukru obsahuje i ovoce
Jídlo si doplňuju koncentráty z rostlin, které obsahují širokou paletu přírodních antioxidantů a jsou bez cukru.
0
0
možnosti