Diskuze
Jak vymýtit chlebovou plíseň? V USA prý objevili recept
Záchranu domácností před chlebovou plísní ohlásila jistá texaská společnost. Podle oznámení jejího šéfa spočívá tajemství v nové technologii založené na bombardování bochníku speciálními mikrovlnami po dobu deseti vteřin. Chléb pak prý odolává plísni šedesát dnů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
F. Pavlis
10. 1. 2013 16:32
Pamatuji si,
jak voňavý a chutný byl chleba pečený doma. V peci, kam tetka chodívala s ošatkou jednou za 14 dnů. Ve žních vydržel i déle bez jakékoli újmy. Používal se klasický chlebový kvásek a žitná mouka. Takový chléb už v životě jíst nebudu. Chutnal i nenamazaný. Ale ta dřina s díží a vůbec.....
0
0
možnosti
T. Kvasnica
10. 1. 2013 14:40
Opakovaný nesmysl
V českých i-periodicích se toto objevilo naposledy 4. prosince a samozřejmě "vědci" z USA objevili ameriku. Pěkné vysvětlení máte na sesterském technet.cz viz:
0
0
možnosti