Diskuze
‚Nebezpečné‘ červené maso, mouka či vejce. Mýty o potravinách škodí
Máme se bát vajec kvůli cholesterolu? Je na místě vynechat z potravin mouku nebo červené maso? Mýty o potravinách se šíří rychlostí blesku, ale jejich vyslyšení může nadělat víc škody než užitku.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
20. 2. 2015 11:17
Ideální denní jídelníček:
Vejce na slanině, topinka, hrnec Earl Grey s kapkou mléka
Hovězí burguignon, bílé fazole, trochu burgundského
durynská tlačenka s cibulí a octem, chleba, pivo
zákusky, svačinky a jiné uždibování mezi jídly, to už je na každém jednotlivci. Důležitý je se najíst tak, aby toho bylo dost a aby to bylo DOBRÝ!
0
0
možnosti