Jeho máma emigrovala po srpnové okupaci. Sogard, hvězda MLB, dnes pomáhá české baseballové reprezentaci
Pro Asiaty jsme my Evropané velcí smraďoši, říká expert na čich. Proč se lidé nechají tak snadno „vodit za nos“?
Aglio e olio nemusejí být jen špagety. Zkuste odlehčenou bramborovou verzi podle Pavla Drdela
Jako by jim chtěl vyfouknout Big Ben. Mohamed Al-Fayed, pouliční prodavač, který věřil, že bude tchánem princezny
Mimořádný výdej léku bez receptu by pomohl všem. Nechápu, proč lékaři brání pokroku, říká šéf lékárníků
Samota nám neprospívá. Společnost lidí potřebujeme, nejen těch nejbližších, říká psycholožka Lenka Krámská
Vyhrabali bábu z podzemí a dali jí roli. Bylo to jako zázrak, říká o svém prvním velkém filmu Simona Peková
Módní faux pas prezidenta. Fialovi napravili loňský přešlap se „záclonou“, ale Pavlovo sako připomínalo pytel
Zdravotnická reforma: nové zákony mají snížit papírování a motivovat pacienty, hrozí ale i rušení pohotovostí
„Zásada číslo 1: nikdy nechoď na rande s chlapem, co má na fotce sluneční brýle.“ Čtyřicátníci objevili Tinder
Co Čech, to Pepík. Odkud se vzalo toto označení a proč nás takto vidí hlavně Poláci?
Nepřehlédutelný nos i talent. Galakticky slavnou Barbru Streisandovou v Praze nadchly meruňkové knedlíky
Pocity osamělosti i sebepoškozování. Rodiče často ani nevědí, že se dětem něco děje, říká psycholožka
Všechno zanechá stopu, říká herečka Regina Rázlová. V životě strávila rok na samotce v Ruzyni a učila proutkaření
I v Cimrmanově sboru byly rivality a spory. Ale věděli jsme, že firma je víc než dělníci, říká Miloň Čepelka
Vařit se učil na skautských táborech a u babičky. Letos Václavík otevřel třetí bistro Kro a restauraci Alma
Hříšná delikatesa: chlebíček. Na jeden z nejznámějších na světě patří smažený rybí filet, krevety, kaviár a losos
předchozí | ... 4 5 6 7 8 9 10 ... | další |