Autory knížky s názvem Jak vařit s kondomy se přitom stala velmi nesourodá dvojice, a to šéfkuchař a kreslíř komiksů. Nápady jim ale nechybějí - pomůcky lze napěchovat stejně tak rýží jako mletým masem a dalšími přísadami. Je tam i taková kulinářská specialita, jako je hlemýždí maso na másle.
ČTĚTE TAKÉ: |
Jestliže doplňující fotografie k receptům jsou plné prezervativů napěchovaných nejrůznějšími ingrediencemi, samotné plastové obaly nejsou strávníkům vnucovány jako součást jídelníčku.
V konzumentech pouze chtějí probudit povědomí, že prezervativy lze opravdu pohodlně používat, že jsou odolné i vůči vyšší teplotě, než je ta tělesná, a že jich neubude, když je uplatní v sexuálním životě.
Podle nejnovější japonské studie používá kondomy jen 50 procent sexuálně aktivních Japonců. A pouze 20 procent osob si uvědomuje, že vedle prevence neplánovaného početí slouží kondomy i k ochraně před pohlavně přenosnými chorobami.
Video, na němž japonská dívka představuje kuchařku, je dostupné na serveru Youtube.