náhledy
Mandle v čokoládě
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Jak se dělá tabulka?
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Mandle v čokoládě
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Kakaové boby
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Kakaové boby
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Hodně našich zákazníků je cizinců a tady jsme rádi, že můžeme naší firmou reprezentovat Českou republiku kvalitním produktem, který si přivezou domů a dávají ho jako dárek svým blízkým, stejně tak jako produkty s motivy Prahy jsou dárkem, který vezou často Češi do zahraničí.
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Mandle v čokoládě
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Čokoláda se musí vylít v tenké vrstvě na plech
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Čokoláda se musí vylít v tenké vrstvě na plech
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Hotová čokláda
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Dia čokoláda bez cukru
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Vítejte v Pražské čokoládovně
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Vítejte v Pražské čokoládovně
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Čokoládové lízátko
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Když čokoláda teče proudem
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Čokoládová lízátka ve tvaru srdce
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Krájení nugátu
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Ještě je nutné každý kousek převážit
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Český nugát
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Úplně bez cukru čokoládu nevyrábíme, ale vyrábíme naší řadu Aluna, která je slazená kokosovým cukrem, který má nižší glykemický index a tudíž v této čokoládě najdete kromě bobů už jenom tento cukr, pravou vanilku z Madagaskaru a minimální množství sójového lecitinu pro zjemnění.
Autor: Petr Kozlík, MAFRA
Jak to chodí v čokoládovně
Autor: Petr Kozlík, MAFRA