Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Do Česka míří další michelinská hvězda

Hvězdičku od slavného kulinářského průvodce Michelin by v příštím týdnu mohla dostat další restaurace v Česku. Horkým favoritem je pražský restaurant La Degustation Boheme Bourgeoise, v jehož kuchyni vládne šéfkuchař Oldřich Sahajdák. Loni získalo první michelinskou hvězdu Allegro v pražském hotelu Four Seasons. Nové vydání michelinovy edice Main Cities In Europe má vyjít ve středu 18. března. Výsledky by ale měly být známy již od dva dny dříve.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Alča

18. 3. 2009 10:43
No a co?

Utopenci s chlebem jsou taky dobrý  snad  na ně budeme ještě mít ??? :-D;-D

0 0
možnosti

broskvicka

16. 3. 2009 9:14
dotaznik pro zeny

Pomůžete mi prosím vyplnit dotazník? Jsou tam 4 otázky k vaření. Díky moc.

Tady je:

http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=2_2fkOMKDvOPz9xdzDJoyngA_3d_3d" target="_blank" rel="nofollow">http://www.surveymonkey.com/s.aspx?sm=2_2fkOMKDvOPz9xdzDJoyngA_3d_3d

0 0
možnosti

Pavlik

16. 3. 2009 9:11
Nedůvěra inspektorů k východní Evropě stále přetrvává.

"Nedůvěra inspektorů k východní Evropě stále přetrvává," podotkl Maurer. No tak se mel nejdrive podivat na mapu, kde Praha vlastne lezi.

0 0
možnosti

MacFig

16. 3. 2009 9:04
Mišelinkou

A takhle vyhlásit taky (klidně i jen tuzemskou) soutěž, kde by nejhorší kuchař dostal ojetou mišelinkou přes prsty. Mám několik kandidátů.

0 0
možnosti

Ronaldo

15. 3. 2009 21:57
Hvězdičku si zaslouží

Sahajdák si hvězdu zaslouží, i celá restaurace. KDyby měli tu samou restauraci v Itálii nebo Francii, měli by ji už dávno. Jedná se o nejvíce inovativní kuchyni v ČR. Aromi mám taky rád, jsem tam několikrát týdně na oběd, protože tam mám kancelář, ale na hvězdičku ještě nevím... Le Terroir je špičkový podnik, až na katastrofální osvětlení. Dále bych ještě viděl Alcron v SAS Radissonu...

0 0
možnosti

XZ

15. 3. 2009 22:01
Re: Hvězdičku si zaslouží

To se tam tedy musím někdy podívat,až budu v dosahu.

0 0
možnosti

Dan

15. 3. 2009 21:57
vysoká gastronomie vs. český odpad, pardon smetánka

a je fajn, jak tam prazsky snoby lezou a delaji, ze jim to chutna, pritom o gastronomii vedi kulovy a doma zerou pastiku z konzervy.....

0 0
možnosti

Orgojník

15. 3. 2009 22:16
Re: vysoká gastronomie vs. český odpad, pardon smetánka

Nesuď podle sebe ostatní.

0 0
možnosti

toník

15. 3. 2009 21:53
Zpráva dne

je to větší bomba než kdyby důchodcům přidali měsíčně 2000 kč

0 0
možnosti