Diskuze
Uzenářství šokuje zákazníky, nabízí salám 'Pinďour'
Děkujeme za pochopení.
Ahasver
Na předvolebních
mítincích ho bude nabízet strana Chlapa s gulama.
Milivoj
No a?
Onehdy jsem v knihkupectví viděl knihy mající tituly: Kniha o č..áku a Kniha o k..dě /vida, tady by mi to neprošlo/. Je to jen další důkaz hovadizace naší společnosti.
ALOIS.AMERICAN
SALAM
NA TYTO NAZVY DOSEL TLUSTY JYRKA Z RaJe. CHUTNALY MU JIZ PRED TIM
Lukáš
:-)
Tak když zůstanu jen u uzenařiny, tak v obalu s pošetilým názvem je asi salám "selský", nikoli "sedlácký"...
Pig
Vystizny nazev z ceho se ten salam produkuje.
Konecne jeden z vyrobcu salamu odvodil nazev svych produktu od nazvu tech produktu z ceho se ten salam produkuje to jsou prasecich genetalii.
Jouda z Kadaně
Re: Vystizny nazev z ceho se ten salam produkuje.
Spíš bych to odhadoval na hodnocení zákazníka, který si to koupí.
Pepa
Dnes hodně řeznictví poptává drůbeží separát,
tedy rozmleté zbytky kuřat, kůže, kosti, chrupavky, co se pak přidávají do salámů, šunek, párků a paštik. Je krize a lidi chtějí žrát levně :-)))
Jouda z Kadaně
Re: Dnes hodně řeznictví poptává drůbeží separát,
Tyhle srágory se používaly pro výrobu "lidových uzenin" dávno před krizí.
Pr(u)dič
Re: Bílý tuk promýchaný s obarveným tukem
promýchany...z toho zase bliju já
Jouda z Kadaně
Už se těším,
až se zákaznice v uzenářství zeptá, jestli by mohla dostat třicet deka pinďoura v celku. Možná se pak od prodavačky dozví, že pinďoura bohužel nemá, ale může jí místo toho nabídnout pipinku.