Diskuze
'Turek' není horší než presso, tvrdí odborníci
Mýtus, že káva připravená takzvaně na "turka" je škodlivější než ostatní typy tohoto nápoje, prý neplatí. Obsahuje totiž zhruba stejné množství látek, které jsou pro organismus pozitivní, ale i negativní, jako například presso.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P. Šraier
28. 2. 2012 12:56
presso???
Snad espresso, ne? Tenhle patvar je leda naše národní specialita...:-(((
0
0
možnosti
J. Šrámek
28. 2. 2012 8:38
Konečně pozitivní zpráva!
Nyní ještě srovnat stejným způsobem ,,zdravé" těstoviny a ,,jedovaté" knedlíky!Oboje vzniká ze stejných surovin a připravuje se stejným způsobem.Jen nemají stejnou reklamu a propagaci.Někdo řekl,že Italové vymysleli sajrajt,zvaný capuccino a reklamou ho vnutili světu.Stejně tak těstoviny.O dalším nemluvě.
0
0
možnosti