Diskuze
Krok za krokem: jak připravit domácí vanilkovou zmrzlinu
Neholdujete nanukům a máte chuť na domácí vanilkovou zmrzlinu? Není nic jednoduššího, než si ji připravit doma. Server Lidovky.cz přináší další díl seriálu Krok za krokem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
P. Janáček
9. 7. 2013 11:07
když zmrazíme bůček posypaný vanilkou
tak mu taky můžeme říkat zmrzlina
přeci jen dám přednost tradičnějším postupům
0
0
možnosti
9. 7. 2013 10:39
Houby tvaroh, houby mascarpone
Základem domácí zmrzliny je smetana (ta nejhustší, kterou najdete) smíchaná ve vodní lázni se žloutkem.
0
0
možnosti