Diskuze
Návyková záležitost. Jak připravit kuřecí polévku Pho doma?
Děkujeme za pochopení.
A. A
Bohužel
Famozní Pho je proto tak dobrá, že syrové maso se krájí tence jako šunka a jeho jemné plátky se dávají do talíře syrové, zalijí se horkou polévkou a maso dojde v talíři ... tím PHO dělá PHO ... prosím neuvádějte čtenáře v omyl, maso z vývaru se používá zase jinak, to autor zapomněl napsat (.
J. Kovář
Jone, je potřeba číst celý článek.
Jone, je potřeba číst i předcházející text. Jak se připravuje správné pho je tam detailně popsané, ale v našich vystresovaných podmínkách je to mnohokrát nemožné. Tedy recept je upraven pro rychlou polévku, která se dá připravit za pár chvil.
Pokud jste fajnšmekr tak se pusťte do receptu od stejné autorky, který jsem našel na webu: http://www.tastejourney.cz/2014/11/vietnamska-pho-polevka-s-hovezimi-platky/?fb_action_ids=1499050610370289&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map=%5B582990008467617%5D&action_type_map=%5B%22og.likes%22%5D&action_ref_map=%5B%5D
Jone, příjemnou přípravu vývaru. Máte dost času, pondělí je volné.
J. Tobby
tak myslím, že první věta stačí
"2 litry kuřecího vývaru, nejlépe koupený chlazený koncentrát nebo silnější z extraktu nebo z kostky" - to bude mňamka.
Re: tak myslím, že první věta stačí
Jo, kostka, to je zcela postačující - v Kauflandu občas mívaj v akci s názvem "Kuřecí bujón" a jednu jen za korunu na litr.. A nějaký bylinky jsou taky zbytečnost. Stačí tam nasypat pár lžic Podravky.
No a o nutné limetce ani nemluvě. Pan Babica by dokázal uvařit Pho i bez limetky!