Diskuze
Krysy z rýžových polí končí ve vietnamských restauracích
Tran Quang Thieu se širokým úsměvem ukazuje svůj denní úlovek: asi deset kilogramů krys, které ulovil v rýžových polích nedaleko Hanoje. Tito rychle se množící hlodavci, skutečná metla vietnamských zemědělských kultur, se loví a pak pojídají.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
VK
M
PS
28. 12. 2014 22:27
A proc ne?
Hlodavec jako hlodavec, my do sebe ladujeme kraliky, nekdy i zajice a kysa ma jen jednu nevyhodu: je mala a tak az moc se jen oblizuji kosti, neco jako holoube ci koroptev. Takze radeji ten kralik ci kachnicka, tam je alespon do ceho kousnout.
0
0
možnosti
JZ
PB
P. Bryndza
28. 12. 2014 9:05
pokud se jedná o krysy z venkova
není proti jejich konzumaci co namítat.jejich maso je chutné,podobné kraličímu či masu nutrií,obsahuje málo tuku a cholesterolu...
0
0
možnosti