Diskuze
Exotické houby lákají. Zkuste enoki, eringi, shimeji a hlívu ústřičnou
Čerstvé houby si můžeme dopřát celý rok. Na své si příjde patrně více než půlka národa, kdy nejen v houbařské sezóně, která pro pravé znalce trvá téměř celý rok, jsou v obchodech k dostání exotické, většinou kultivované druhy čerstvých hub.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J. Kovář
17. 1. 2015 12:32
díky
za krásný recept. Ty houby na chlebu vypadají báječně! Kam vy na to Dagmar chodíte? Jeden recept lepší než druhý. Jdu to Tesca pro houby a lahvinku červeného.
Hezký den.
0
0
možnosti
M. Porubčan
17. 1. 2015 22:45
Re: díky
lahvinku červeného to jo, jen houby se k němu nehodí
0
0
možnosti