Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Studie: Když pro školní jídelnu vaří profesionál, jedí děti i květák

Pokud jsou pokrmy ve školních jídelnách připravovány profesionálním kuchařem a jídlo vypadá přitažlivě, snědí děti více i tak nenáviděné zeleniny, jako je květák.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Novotný

27. 4. 2015 19:26

Nějak nechápu nadpis článku a článek. Nejde mi to dohromady. Zase blábol.

0 0
možnosti

27. 4. 2015 12:22

Úprava boršče na obrázku mi moc lichotivá nepřipadá, děti by to asi nejedly.  Olivový olej je stejná fáma jako špenát, jelikož kdysi měli Italové přebytek olivového oleje, tak z neho udělali trhák. Navíc panenský olej je pouze do 3 týdnů po spracování. K nám se dostane po měsíci, dvou, takže platíme hodně a vlastně za normální olej. Naši prarodiče nikdy tolik ovoce a zeleniny nejedli, pokud nepočítám brambory se zelím. Naopak ráno si uřízli pořádný krajíc chleba se sádlem a škvarkami, k tomu cikorku a dožívají se 90 let. Naše "zdravá" generace vymírá už od 40 a tzv. civilizační choroby.

0 0
možnosti