Diskuze
Američané objevují kouzlo hmyzí gastronomie
Skáčou, lezou, štípou - a čím dál častěji končí na talíři. Stále větší množství podniků ve Spojených státech nabízí strávníkům hmyzí menu a snaží se lidi přesvědčit o zásadních výhodách konzumace červů či brouků pro lidské zdraví i ekologii planety. Ve společnosti, kde jsou lidé spíše zvyklí brouka zamáčknout než ochutnat, to ale mohou mít pionýři hmyzí gastronomie těžké.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
5. 5. 2015 23:11
Jdete s temi pitomostmi do haje. Nekde nekdo sezral par brouku a vy to natahujete jako nudli, nemate lepsi namety k clankum? Treba jak ti dobri a vlastenecti Ukrajinci upaluji sve nepratele, pribite na krizi. Velice vlastenecke.
0
0
možnosti
4. 5. 2015 10:27
to není kouzlo, to je rozmazlenost, že už neví roupama kudy kam. Tuny jídla se vyhazují a my budeme pojídat brouky jako v Africe, kde nemají jinou možnost.
0
0
možnosti