Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Američané objevují kouzlo hmyzí gastronomie

Skáčou, lezou, štípou - a čím dál častěji končí na talíři. Stále větší množství podniků ve Spojených státech nabízí strávníkům hmyzí menu a snaží se lidi přesvědčit o zásadních výhodách konzumace červů či brouků pro lidské zdraví i ekologii planety. Ve společnosti, kde jsou lidé spíše zvyklí brouka zamáčknout než ochutnat, to ale mohou mít pionýři hmyzí gastronomie těžké.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

6. 5. 2015 15:16

Oceňuji, že tento příspěvek není v rubrice Dobrá chuť.

0 0
možnosti

5. 5. 2015 23:11

Jdete s temi pitomostmi do haje. Nekde nekdo sezral par brouku a vy to natahujete jako nudli, nemate lepsi namety k clankum? Treba jak ti dobri a vlastenecti Ukrajinci upaluji sve nepratele, pribite na krizi. Velice vlastenecke.

0 0
možnosti

4. 5. 2015 10:27

to není kouzlo, to je rozmazlenost, že už neví roupama kudy kam. Tuny jídla se vyhazují  a my budeme pojídat brouky jako v Africe, kde nemají jinou možnost.

0 0
možnosti