Diskuze
Seškrábnete plíseň a jíte? Velká chyba, varuje lékař. Zkyslé mléko dejte do buchet
Plíseň na marmeládě, sýru, chlebu či nahnilá mrkev. Zavánějící maso a zkyslé mléko. Kdy se plísni na potravinách vyhnout a kdy nevadí? Kdy ještě jsou potraviny poživatelné? A jak s nimi po uplynutí doby trvanlivosti zacházet? „Plísně nemusí být ani vidět a už mohou být například v celém sýru, říká lékař Tomáš Andrt.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
PH
13. 6. 2015 7:37
Bejvalo, že jsme jako děti spucovali všechno, co jen bylo k jídlu. Krom jednoho, nebo dvou jídel,ke kterým děcko mělo odpor, jedly děti vše. Dnes je přebytek! Přebytek nabídky a děti jsou vystaveny nátlaku reklam a mlsků. Ani rozumní rodiče je úplně neochrání před tím tlakem.
Takže proto vzniká na pultech množství prošlého a plesnivého zboží. Příliš mnoho zboží a populace to neskoupí. Obchod nechce tratit a tak nechává na regálech. Mnohdy ani zaměstnanci obchodu nestíhají vyměňovat prošlé zboží, když je tak obrovská pestrost. Prostě konzum!
0
0
možnosti
PZ
UV
Uplnej Vypatlanec
8. 6. 2015 12:36
v dobe blahobytu (alespon podle poctu raju hojnosti) se tu pise o proslych potravinach
0
0
možnosti