Diskuze
Zalít vodou a hotovo. Jak a kdy vznikla instantní káva?
Děkujeme za pochopení.
V. Václav 053
v nadpisu máte chybu, když je to instantní, tak to nemůže být káva
Není nad pravého českého turka z čerstvě umleté kávy. Nebo snad víte o něčem, co víc a lépe voní? A navíc bez chemie!
Turek je taky dost o ničem, do kávy se uvolňuje to, co by tam už nemělo být. U mě je zatím top správně udělané espresso.
Neznám nic odpornějšího než je tzv. instantní hnus, někdo zde ji nazval chemickou kávou, a je to tak. V běžné instantní kávě je mnoho dalších extraktů. A nenechme se mýlit, jsou v každé i té drahé, ať je na obalu napsáno cokoliv. Musíme dobře prostudovat složení. Bohužel, výrobci dost často lžou. Kdo poznal její výrobu, nevezme ji nikdy do úst. Já, po velkém oblouku, jsem se zase vrátil k našemu českému mazutu z dobře upražené a namleté kávy. Ale mám rád vynikající italské espresso nebo tu pravou tureckou z džezvy.
Zkuste se napit mazutu. Tipnul bych, ze t chutna jeste hur nez instantni "kava"
Nevim, jaky je problem s logrem. Ja to leju do odpadu. Staci to proplachnout vodou a je to.
J. Lepka
Zase bludy. Nescafé si běžně pamatuji zhruba z poloviny šedesátých let.