Diskuze
Veganská večeře za chvíli? Zkuste kari z červené čočky
Jednoduchá a zdravá večeře? Je to snadnější než si myslíte. Dejte v kuchyni šanci červené čočce a budete překvapeni, jak jednoduše se s ní pracuje. Nechte se inspirovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
20. 2. 2017 6:31
A pane kuchar, nevadilo by, kdybych tu polivku delal v hrnci? Vite, to je takovej blbej zvyk u nas v rodine, my na panvi smazime, ale polivky delame v hrnci.
0
0
možnosti
V. Getz
15. 2. 2017 11:59
Proč ta rajčata musí být zrovna z plechovky? Olivy tomu taky na chuti nepřidají...
0
0
možnosti
15. 2. 2017 9:59
Vsak je to jen priloha ke steaku. Akorat mi neni jasny, proc se tam davaji rajcata z plechovky a ne cerstva.
0
0
možnosti
V. Kotas
15. 2. 2017 6:54
Ochutnat můžu. Ale na stará kolene, se budu držet toho, na čem jsem vyrostl.
0
0
možnosti
20. 2. 2017 6:35
Presne receno, je to tak. Me uz stvou ty varianty na orientalni jidla, ci ta jakoby italska, vsude rajcata, tak to je tedy italske, ne?
0
0
možnosti