Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Veganská večeře za chvíli? Zkuste kari z červené čočky

Jednoduchá a zdravá večeře? Je to snadnější než si myslíte. Dejte v kuchyni šanci červené čočce a budete překvapeni, jak jednoduše se s ní pracuje. Nechte se inspirovat.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

20. 2. 2017 6:31

A pane kuchar, nevadilo by, kdybych tu polivku delal v hrnci? Vite, to je takovej blbej zvyk u nas v rodine, my na panvi smazime, ale polivky delame v hrnci.

0 0
možnosti

V. Getz

15. 2. 2017 11:59

Proč ta rajčata musí být zrovna z plechovky? Olivy tomu taky na chuti nepřidají...

0 0
možnosti

15. 2. 2017 13:04

Zadny olivy tam nejsou, jen se to dela na olivove oleji

0 0
možnosti

15. 2. 2017 9:12

kdyby do toho přidali nějaký stejk, tak by to bylo zajímavé :-)

0 0
možnosti

15. 2. 2017 9:59

Vsak je to jen priloha ke steaku. Akorat mi neni jasny, proc se tam davaji rajcata z plechovky a ne cerstva.

0 0
možnosti

V. Kotas

15. 2. 2017 6:54

Ochutnat můžu. Ale na stará kolene, se budu držet toho, na čem jsem vyrostl.

0 0
možnosti

20. 2. 2017 6:35

Presne receno, je to tak. Me uz stvou ty varianty na orientalni jidla, ci ta jakoby italska, vsude rajcata, tak to je tedy italske, ne?

0 0
možnosti