Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Připravte si lososa s glazé z červeného vína podle šéfkuchaře

Máte chuť na něco exotického a výjimečného? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Vojtěcha Vaclavíka z Hergetovy Cihelny na lososa s glazé z červeného vína, bramborovo-pažitkovým pyré, marinovanou červenou cibulí a slaninovou strouhankou.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

31. 3. 2017 1:28

Skutecne bajecny recept. Kdyz to budu chtit k veceri, abych zacal varit brzo rano. Nevim proc jsou recepty stale vice pitomejsi. Co kdyby Lidovky zavedli ''Rok v ceske kuchyni" misto vselijakych orientalnich jidel, ktere jinozemec jen zridka kdy udela spravne. A pak treba rok v nemecke ci polske kuchyni, nebo rakouske ci madarske.Ty se s tou nasi navzajem prolinaji, nejsou tak cizi, zvlaste ta madarska ne.

0 0
možnosti