Diskuze
Hnus nebo pochoutka? V Německu se začne prodávat ‚čokoládová pizza‘
Děkujeme za pochopení.
Tohle či hodně podobnou "pizzu" si dával synek asi před 15 lety ve Slovinsku... No , asi to nepekli 200 min.. pamatuji, že nám všem podávali jídlo ve stejnou dobu.
Při pečení na 200 minut bude úplně jedno, co do trouby vložíte - výsledek bude jednolitě černý smrdící škvarek.
200 stupňů na 10 minut, to možná bude lepší.
no to bude chuť...ale co,kdysi jsme s eošklíbali nad tím, když Němci míchali pivo se spritem nebo limonádou a teď to dělám etaky a jak nám to chutná.....
J. Škodák
Váš příspěvek je jediný objektivní. Právě proto, že těsto na pizzu je neutrální tak vyrovná tu sladkost a protože je tam hodně kvalitní čokolády, tak to může být vynikající. Problém je však v kotlině české. Vše co pochází z Německa, tak je nedobré! To, co halt našinec nezná, to nežere, ale máte pravdu s tím pivem. Když jsem to asi před dvaceti lety dovezl z Bavorska, tak ty sprosté komentáře nemohu zde ani reprodukovat. A dnes? Takový je ale už český národ!
Takže to není žádná pizza, ale čokoládový koláč. Stejně jako není pizza třeba valašský frgál. I přesto, že je také kulatý .....