Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

K jaru patří jehněčí kari s kardamomem a koriandrovou rýží

Lehké a delikátní jehněčí kari je příjemným zpestřením jídelníčku. Výživné, plné chutí a vůní daleké Indie, jemné směsi koření koriandru, římského kmínu a teplého a extrémně voňavého kardamomu, který zde hraje prim. Podávejte s rýží a tu zpestřete čerstvými lístky koriandru. Moderní a netradiční způsob servírování. A jehněčí maso k jarní sezóně patří.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

26. 3. 2017 3:12

To, co rikate o indickych jidech, plati i o jinych. Cesi radi delaji doma ''cinu'', je to vetsinou dobre, ale ve srovnani s cinskou restauraci to je jako den a noc. A o italske kuchyni to plati take. Nejedl jsem u Cechu ale ani u Americanu italske jidlo, ktere by bylo tak fantasticke, jako od italskeho kuchare. Snad jedine, kdyz Cech bude par let v Italii v nejake restauraci asistovat, tak se to nauci.Ale doma, jen podle knizek ne!

0 0
možnosti