Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

KONHEFR: Koprová omáčka, šunkofleky i čočka. Retro je zpět v regálech i na menu restaurací

Když se rozhlédnu po našem i jiných obchodech, po nabídce v naší cukrářské vitríně, ale i po nabídce poledních menu, uvědomuji si, jak moc se vrací retro zpět do našich životů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

14. 6. 2017 13:59

Já jsem zase přesvědčen, že každá strava je dobrá, když je poctivě uvařena a hlavně z čerstvých a kvalitních surovin. My koprovku, šunkafleky, čočku a další klasická jídla jíme stále. Říkat tomu retro, je pěkná pitomost.

0 0
možnosti

15. 6. 2017 17:12

Jak do toho nasypete bílou mouku, tak to jde do kytek...ale dá se použít i jiné "zahušťovadlo" než je bílá mouka.

0 0
možnosti

Co je to retro? V Čechách už se nemluví česky.

0 0
možnosti

15. 6. 2017 2:34

Kdyby jen retro. Kazdy trouba chce byt ''internacionalni'' a zapleta do reci anglicismy. A ze tech vsude je. Cestovky zasadne jezdi na ruzne ''destinace'', nikoliv do ruznych mist, to nezni dosti vznesene. Proste ten ''maly cesky clovek'' chce byt vetsi. Nejaky narodni komplex menecennosti, rekl bych.

0 0
možnosti

J. Nový

14. 6. 2017 8:20

Retro to bude, až v restauracích na jídelních lístcích bude znovu cikánské žebírko.

0 0
možnosti

14. 6. 2017 13:58

ano ... to bych si také dal. Hezky s třemi kopečky rýže se sekanou petrželkou. A k tomu příbor donesený zabalený v ubrousku a točenou malinovku. Jako když jsem jezdil s našima na dovolenou a stavili jsme se v motorestu. :-)

0 0
možnosti