Diskuze
KONHEFR: Koprová omáčka, šunkofleky i čočka. Retro je zpět v regálech i na menu restaurací
Děkujeme za pochopení.
Já jsem zase přesvědčen, že každá strava je dobrá, když je poctivě uvařena a hlavně z čerstvých a kvalitních surovin. My koprovku, šunkafleky, čočku a další klasická jídla jíme stále. Říkat tomu retro, je pěkná pitomost.
Jak do toho nasypete bílou mouku, tak to jde do kytek...ale dá se použít i jiné "zahušťovadlo" než je bílá mouka.
S15t21a73n45i86s35l18a40v 17T61o29m95á79š
Co je to retro? V Čechách už se nemluví česky.
Kdyby jen retro. Kazdy trouba chce byt ''internacionalni'' a zapleta do reci anglicismy. A ze tech vsude je. Cestovky zasadne jezdi na ruzne ''destinace'', nikoliv do ruznych mist, to nezni dosti vznesene. Proste ten ''maly cesky clovek'' chce byt vetsi. Nejaky narodni komplex menecennosti, rekl bych.
J. Nový
Retro to bude, až v restauracích na jídelních lístcích bude znovu cikánské žebírko.
ano ... to bych si také dal. Hezky s třemi kopečky rýže se sekanou petrželkou. A k tomu příbor donesený zabalený v ubrousku a točenou malinovku. Jako když jsem jezdil s našima na dovolenou a stavili jsme se v motorestu. :-)