Diskuze
Byznys s domácími limonádami. Pozor na přeslazený a předražený podfuk
Okurková, melounová, levandulová i borovicová... Takzvané „domácí“ limonády dnes nabízí skoro každá kavárna či restaurace po celé republice. Řídí se recepturou našich prababiček nebo experimentují s kombinacemi chutí. Oblíbený osvěžující nápoj však skrývá mnohé nástrahy a může jít o přeslazený a předražený podfuk.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J12a79n 29K23o60z70o83h78o34r63s88k80ý
1. 9. 2017 17:26
mám zkušenost s tzv. domácími bramborovými lupínky s česnekem v jedné restauraci tady u nás. běžně totiž mívali chipsy, ale ty zrušili, právě kvůli těm "domácím" z friťáku. no prostě jsem chyt týdenní něco jako úplavici s teplotama a zabral až hylak, zaplaťpámbu. na cokoliv "domácí" mě už v putyce nikdy nikdo nenachytá
0
0
možnosti
1. 9. 2017 8:02
Je to často podfuk. Domácí limonády připravené ze sirupů, které obsahují barviva, která jsou leckde i zakázaná. K tomu dodat pár jahod a máme "domácí limonádu".
0
0
možnosti