Diskuze
KONHEFR: Hamburgerové šílenství. Když v Chorvatsku neseženete rybu, pouze burger
Děkujeme za pochopení.
K. Šolberk
Hoši vole, kdo mele o paštikách a lenčmítech, asi dlouho nebyl v cizině (Chorvatsku). Češi velmi rádi posedí v restauraci, protože si to konečně můžou dovolit. Kdo nejvíc čumí na lístek a pak odejde, to jsou Němci a Holanďani. Je fakt trapné něco pořád kecat o paštikářích. Ano, i já si s sebou vezmu paštiku a nějaký dobrý pivko, ale neváhám 3x denně sednout do baru nebo hospody. Už toho vole hoši nechte, těch blbých keců. Nikoho už to moc neba.
K. Šolberk
Kamarádi, branzin nebo orada z grilu je super. Ideálně za fixní cenu, cca 100-150 kun za kus, aby vás nečekalo překvapení při počítání gramáže (dají velký kus a ještě si připočítají...). A je to pecka. Stejně jako burger, ale ten si dám radši mimo moře (jasně, spousta ryb je "smrznutých z Kiny"). A kdyby měl někdo kecy, v Chorvatsku trávím velice rád 2 měsíce v roce. Ale je třeba trochu znát "mapu".
K. Jež 888
Kdo by žral rybu, když si můžu dát flákotu hověziny ? Pokud je ten burger z kvalitního hovězího, pepře a soli a bulka je kvalitní a je k tomu zelenina, pak je to jasná volba. ::)))) Hovězina má nějakou normu. Ale žrát ryby z moře narvané rtutí a jiným bordelem moc moudré není. A navíc Středozemní moře je žumpa co se znečištění týká. Dokonce jsem někde četl, že naše ryby z rybníku jsou na tom z hlediska kontaminace lépe, než ty mořské. Neb do moří ústí řeky a odpadovody z fabrik. ::)))
K. Šolberk
někde jsi něco přečetl a jsi spokojený. Máme mi už taky stokrát hlásila, jak zdravé je sádlo, máslo apod.. přečetla si nějaký tendenční článek a vzala si to za své.
Kdo by v Chorvatsku kupoval ryby, když tam jezdí jen tlustí upocení čeští vohnouti a Helmuti z bývalé DDR?