Diskuze
V Brně se na festivalu podávala například porcovaná tarantule či krokodýlí filet
Porcovaná tarantule, krokodýlí filet s hruškovým čatní, larvy potemníka nebo smažená žabí stehýnka obalovaná v těstíčku mohli ochutnat návštěvníci druhého ročníku festivalu Ochutnej Asii. Zájem o asijské speciality měly o víkendu v Brně tisíce lidí, řekla jedna z organizátorek Aneta Karady.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
18. 9. 2017 18:18
Co je to za zvaneni? Zaplati si za kvalitu? Za housenky, brouky a pavouky? S takovym clankem jdete do riti, blbnete lidi uz tak dost.
0
0
možnosti
B. Graf
18. 9. 2017 11:44
Fuj. :-)
Brouky a pavouky nejím, včera jsme měli entrecôte, to bylo jin0 pošušňáníčko než tarantule. :-)
0
0
možnosti
F. Jetel
18. 9. 2017 11:43
Ve velký vesnici vaří o vánocích na Staromáku něco podobného naši politicia říkají tomu polévka pro chudé. :)
0
0
možnosti