Diskuse k článku: Bramborářský ústav vyšlechtil tmavomodré brambory. Nesou název Val Blue

Přihlaste se



REGISTRACE NA SERVERU LIDOVKY.CZ,
NEVIDITELNÉM PSU A ČESKÉ POZICI

SMS REGISTRACE

Diskuse LN jsou pouze pro diskutéry, kteří se vyjadřují slušně a neporušují zákon ani dobré mravy. Registrace je platná i pro servery Neviditelný pes a Česká pozice. více Přestupek znamená vyřazení Vašeho telefonního čísla z registrace a vyřazený diskutér se již nemůže přihlásit ani registrovat pod stejným tel. číslem. Chráníme tak naše čtenáře a otevíráme prostor pro kultivovanou diskusi.
Viz Pravidla diskusí. schovat

Jak postupovat

1. Zašlete SMS ve tvaru LIDOVKY REG na číslo 900 11 07.Cena SMS za registraci je 7 Kč. Přijde Vám potvrzující SMS s heslem.

2. Vyplňte fomulář, po odeslání registrace můžete ihned diskutovat

Tel. číslo = login,
formát "+420 xxx xxx xxx"
Kód ze SMS je rovněž heslo
Vaše příspěvky budou označeny Vaším jménem, např. K. Novák.
* Nepovinný.
Odesláním souhlasíte s Pravidly diskusí.
  • Příspěvků: 7
  • Poslední: 4.10.2017 12:37
  • Řadit dle: vláken
  • času vložení
P. Balcar 4.10.2017 12:37

Poslední roky vařím už jen ve slupce a v páře. Bylo původně kvůli tomu, že prodejci se neobtěžují označovat varný typ a moučné typy brambor při vaření ve vodě ochotně prováděly rozpad na kaši. Těžko poznám, jestli je to zdravější, rozhodně jsou chutnější.

K. Jež 4.10.2017 1:56

Jednou jsem upekl místo mramorové bábovky modro červenou a nikdo to nejedl. Barevností nám většinou příroda dává najevo nebezpečí. Za sebe zůstanu u klasiky. Ale moc je nejím, brambory nějak extra prospěšné nejsou.

p. vojvodík 2.10.2017 21:18

Nic nového pod sluncem. Pravda jsou dobré.

V. Novák 2.10.2017 16:23

Otestoval jsem ty předchozí fialové, pár jsem jich i zasadil a zrovna tuhle neděli sklízel. Úroda dobrá a chuť taková... "bramborovitější" - výraznější než u většiny běžně dostupných brambor.

V Andách indiáni vyšlechtili kolem 100 odrůd, tak proč se omezovat na těch pár u nás známých...

F. Jetel 2.10.2017 9:25

Fialový hnus! :)

F. Doušek 2.10.2017 9:00

To je pěkný. Nyní už jen po smradu poznáte hnijící bramboru.

V. Novák 2.10.2017 16:25

Zato je to nepřečuchnutelné!