Diskuze
‚Bílkovina z cvrčka je stejně kvalitní jako z hovězího. Je to pokrm budoucnosti’
Děkujeme za pochopení.
Titulek se rozhodně nemýlí v tom, že hmyz a podobné úžasné věci jsou potravou budoucnosti. Jen se můžeme dotazovat, zda budou hmyz a červi konsumováni ve formě nějaké prefabrikované potravy z velkochovů nebo ho budou žrát rukama rovnou ze země vyhladovělé hordy.
V. Kotas
To si nabízejte těm kancelářským krysám, panelákovejm zelenejm, sluníčkárům. Maso je maso a dělá maso.
K. Jež 888
Když na té tyčince bude namalovaná kráva a bude zatajeno, že je to z hmyzu, proč ne, že. Jinak, není to mouka z cvrčků, ale moučka. A měli by je kuchat a vykostit.
Se zelím a bramborovým knedlíčkem si to nedovedu dost dobře představit.
Vaše jméno ve mě navozuje vzpomínku, kdy jsem poprvé jedl šnečí maso. Bylo to ještě v dobách komunistických. Pokrm byl vynikající, a pak ještě žabí stehýnka , taky znamenitá. Ale nic ve zlém, neberte to osobně, mám také jméno, které nabádá ke konotacím. Ale musím říci, že pokrmy z hmyzu jsou docela dobrá, některá vynikající. Vše jsou jen předsudky a kdo ochutná, je většinou nadšen.
No "stejk" ze cvrčka asi nepůjde, ale ze špatného hovězího taky nestojí za nic. To je lepší ten cvrček.