Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Japonské mořské řasy jako zásobárna zdravých látek i delikátní pochoutka

Japonsko, země omývaná oceánem ze všech stran, je příkladem jak pevně jsou mořské řasy spo-jeny s místní gastronomií a způsobem života. Řasy jako mořská zelenina, jak se jim někdy také říká, jsou tradičně široce v japonské kuchyni používány. Nejen díky přítomným minerálním látkám, vitamínům i vláknině, ale také pro jejich výraznou unikátní chuť.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MV

M. Vaněk

14. 10. 2017 21:35

Zdravých látek? Cesium, Uran, Stroncium... samé dobroty. A ještě by mohli jezdit do Fukušimy jako do lázní, a přikusovat při rehabilitaci ony delikatesy...

0 0
možnosti
MN

M. Novák 072

14. 10. 2017 18:03

A k tomu pražené Cikády, které chutnjí jako Sůdánské křupky.

Dobrou chuť.

0 0
možnosti
JB

14. 10. 2017 18:34

Zajdi si pro Gothaj, křupane.

0 0
možnosti