Diskuze
Japonské mořské řasy jako zásobárna zdravých látek i delikátní pochoutka
Japonsko, země omývaná oceánem ze všech stran, je příkladem jak pevně jsou mořské řasy spo-jeny s místní gastronomií a způsobem života. Řasy jako mořská zelenina, jak se jim někdy také říká, jsou tradičně široce v japonské kuchyni používány. Nejen díky přítomným minerálním látkám, vitamínům i vláknině, ale také pro jejich výraznou unikátní chuť.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
MV
M. Vaněk
14. 10. 2017 21:35
Zdravých látek? Cesium, Uran, Stroncium... samé dobroty. A ještě by mohli jezdit do Fukušimy jako do lázní, a přikusovat při rehabilitaci ony delikatesy...
0
0
možnosti
MN
M. Novák 072
14. 10. 2017 18:03
A k tomu pražené Cikády, které chutnjí jako Sůdánské křupky.
Dobrou chuť.
0
0
možnosti
JB