Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Svatomartinská husa podle šéfkuchaře? Přidejte datle a celerové pyré

Ateliér Kalina jako každý rok připravuje svatomartinské menu, které se těší velké oblibě. Menu obsahuje jak tradiční, tak i moderní prvky vysoké gastronomie. A jak ji připravit? Podívejte se na recept šéfkuchaře Petra Hajného.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KJ

K. Jež 888

9. 11. 2017 1:34

Kachna je lepší. Husa je suchá a mdlá.

0 0
možnosti
FK

8. 11. 2017 12:22

Ať vás to ani nenapadne, uděláte zmetek. Klasicky připravená česká Nebo moravská či slovenská) husa je nenapodobitelná pochoutka, a to včetně tradičních příloh. Já zastávám názor, že největším nebezpečím kuchyně je "kreativní kuchař". Tradiční recepty jsou po staletí vyzkoušené a je to národní poklad.

0 0
možnosti
MN

M. Novák 072

8. 11. 2017 11:06

Ano, všechny uvedené recepty jsou tradičním Českým národním jídlem. Umí ještě vůbec některý šéfkuchař upéci husu poctivě po staročesku stejně jako moje žena?

0 0
možnosti