Diskuze
Kuřecího masa se sní na světě nejvíce. Je dostupné a máme na výběr, říká Vaněk
Kuře v hlavní roli, dostupné suroviny a jednoduché recepty. Taková je nová kuchařka Kuře - Jednoduše & dokonale šéfa Pražského kulinářského institutu Romana Vaňka. „Každý z nás doma vaříme nějaký recept z kuřete. Kniha nabízí skvělé často velmi jednoduché recepty z dostupných surovin pro začátečníky, ale i kulináře, kteří jsou již v kuchyni jako doma. Nebo třeba některé recepty z této knihy poslouží jen jako inspirace. I to je fajn,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
8. 12. 2017 10:40
Muze mi nekdo rict, proc na ma z kazdeho clanku vykukuje tenhle pan ?
0
0
možnosti