Diskuze
Vařit v lodičkách? Všechno se dá dělat se stylem a elegancí, říká foodblogerka
Ráda poznává nové země, ale především nové chutě. Miluje anglický venkov a hudbu, sbírá kuchařky ze všech koutů světa a nedávno vydala svou první kuchařku Bylinky na mém stole. „Nakoukla jsem i do kuchyní v New Yorku, Bruselu, Praze, v Bavorsku, na Floridě a v Nizozemí, Francii, Rakousku, Portugalsku… Bylo toho hodně, ale pořád jenom zlomek toho, co ještě musím vidět. Čerpala jsem však i z poznámek receptů maminky a babičky, obě byly výtečné kuchařky, Vídní ovlivněné kuchařky, nechala jsem se poučit i od přátel. Každý může v tomto umění dodat střípek do mozaiky chutí,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz advokátka a foodblogerka Dagmar Heřtová.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
VHK
V. Kotas
26. 12. 2017 8:35
A třeba i nahá. Důležitý je to na talíři, ne ty komédie okolo.
0
0
možnosti
JŠ
J. Škodák
27. 12. 2017 8:40
Něco podobného jsem si řekl po přečtení také, ale zase není to tak špatné s tou komédií, když se dílo podaří.
0
0
možnosti