Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Kimči. Korejská národní vášeň i zdravá pikantní pochoutka

Kimči má všechno! Aspoň se tak zdá. Když si spočítáte komplexní chutě kimči včetně proslulé umami, nesmírnou variabilitu použití a také různé podoby přípravy a když k tomu připočtete všechny hvězdy za nutriční benefity, nedivíte se, že jde o nejžhavější trend v současné gastronomii.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M. Vavřincová

7. 1. 2018 9:07

Lze opravdu hodit cibuli do mixéru? Podle mé zkušenosti po takové operaci zhořkne.

0 0
možnosti

6. 1. 2018 8:18

Proste dalsi orientaqlni blaf! Ceska , madarska , polska,rakouska , proste nejaka stredoevropska kuchyne uz neexistuje. Co nam ''kuchari'' predvadeji, jsou nejake orientalni eklhafty, na ktere se nektere ingredience musi pracne shanet. Takze dekujeme. Co treba poradne bigos, baurenschmauz, halazle ? A ne nejakou uspornou, zdravotni versy?

0 0
možnosti

6. 1. 2018 18:49

No, zašel jsem asi dvakrát do kantýny v Hyundai Nošovice, kde je vždy jednou z variant korejské menu, a na zpestření je to docela dobré. Což neznamená, že mám neco třeba proti poctivým bramborákům, ale proč se uzavírat jen do jedné kuchyně? To byste si nemohl dát ani stejk nebo tatarák, protože to taky není typicky české.

0 0
možnosti