Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

ŠÁDA: Jídelníček zimních medvědů. Jak na kapustu?

V posledních letech se kuchařské trendy vracejí zpět ke kořenům a jídelníček se inspiruje postupy a recepty našich předků na používání a zpracování lokálních surovin. Ono není divu, obchody jsou sice plné tropického ovoce, ale mnohdy je po cestě přes půl světa nedozrálé a tím trpí jeho chuť i kvalita. Daleko lepší je podívat se do sklepů a spíží našich prababiček, ty věděly, z jakých surovin je ideální vařit v zimě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

10. 1. 2018 21:57

Ruka by vam neupadla, kdybyste naklepal par dobrych, CESKYCH receptu, ne orientslni blaf. A mimo to, kdyz si neco varim, pocet vitminu, bilkovin ci prudce jedovateho cholesterolu me nezajima, proste si chci strejchnout.

0 0
možnosti