Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Občas nás srovnávají s Májkou. Naše paštiky prý ale chutnají lépe, říká majitel ‚manufaktury‘

Bůčková s chilli, kachní či jelení. Neobsahují žádný lepek ani škroby a jsou vyrobeny pouze z masa a koření. O čem je řeč? O paštikách. Manželé Tomáš a Zuzana Babincovi, kteří se do Prahy přestěhovali ze Slovenska, sebou přivezli také tradiční domácí recept na paštiky. „Kromě paštik děláme masa ve vlastní šťávě, masové pomazánky, rozbíháme řadu ochucených sádel. Do budoucna plánujeme také výrobky v segmentu hotových jídel, omáček, nebo také rozběhnout výrobu klasických uzenin,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz Tomáš Babinec.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MZ

M. Zhoubný

23. 1. 2018 13:38

Vsadím se, že nás pán šidí na sádle a pak se to nedá pořádně namazat!

0 0
možnosti
JP

J. Pulpytel

19. 1. 2018 14:58

Předpokladaný vývoj říká že budeme jíst kvalitní potraviny,a už se to rozjiždí

0 0
možnosti
AR

19. 1. 2018 21:14

Ano, konkurence vždy pozvedla kvalitu a to v čemkoli.

0 0
možnosti