Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Zkuste hummus se zapečenou červenou řepou se sýrem feta a čerstvou mátou

Hledáte nějaký lehký oběd nebo večeři a nevíte, jak na to? Zkuste nejen běžný salát, ale osvěžte se a především se zasyťte velmi zdravou pochoutkou z cizrny. Dip nebo pomazánka z cizrny, ať už této pochoutce říkáme jakkoliv, ze Středního východu se sezamovou pastou tahini a nádherně matoucím názvem hummus je tady! Překoná vaše očekávání.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M. Zhoubný

27. 1. 2018 19:17

Dámo, nechci být drzý, ale hummus je pro nezvyklého skutečný humus. Kdo to nezná, nepochutná si a kombinace s řepou.. mno, zkoušet to nebudu a pokusím se věřit, že to stojí za to. Sám si raději dám klasiku a tu řípu schovám do boršče, tam opravdu patří.

0 0
možnosti

V. Kotas

27. 1. 2018 7:26

To si dám raději ovárek s křenem a poctivým chlebem, nebo opečenou jitrničku s kyselým zelím a brambůrkem.

0 0
možnosti

27. 1. 2018 8:47

Naprostý souhlas. Nejlepší zelenina je ta, která je propasírovaná přes prase!

0 0
možnosti