Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

TRČKA: První dojem aneb Na co koukat při vstupu do restaurace

Nevím jak vy, ale já na něj dost dám. Zatím mě nenechal ve štychu a neustále mě přesvědčuje o tom, že se vyplatí táhnout to s ním dál... A o kom, že to vlastně mluvím? O prvním dojmu přece!
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M. Zhoubný

31. 1. 2018 12:13

I já dávám na první dojem, třeba z vyvinutosti slečen a dam z řad personálu. S tím ostatně souvisí i ten vjem čichový.. hroznou chybou je zelí z kuchyně a zrovna tak i oblak nějakého spreje ve stylu nemyjícího se rumunského gastarbeitera.

0 0
možnosti

J. Škodák

31. 1. 2018 9:17

Na co koukat je optický vjem, ale zapomíná se na vjem čichu, který je v případě stravování mocným faktorem. Když to v restauraci něčím páchne, tak se může personál snažit jak chce, ale nemohu se tomu ubránit. Dokonce to nemusí být ani zápach, ale stačí, když to v restauraci nevoní jídlem. Asi to souvisí s tím, že patřím ještě ke generaci, kdy se doma vařilo a souvisí to s vůní domova.

0 0
možnosti