Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Tatarák bez masa? Vyzkoušejte ten z červené řepy se sardinkami

Máte chuť na něco výjimečného? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Marka Šády z restaurace Mlýnec na tatarák z řepy se sardinkami a ananasem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M. Zhoubný

5. 2. 2018 18:15

Perfektní, tak tohle ti chefové po nocích vymejšleji..

No, já jsem staromilec a dal bych přednost důkladně vypracované obyčejné klasice.

0 0
možnosti

5. 2. 2018 15:35

Ony sardinky nemají maso? To je pro mne biologická bomba.

0 0
možnosti

5. 2. 2018 15:39

Jo. možná jsem málo vykůlovanej, ale co je to za podezřelým zvrhlictvím čpějící činnost "vyfrešovat ananas"?

0 0
možnosti

5. 2. 2018 0:20

Takove praseciny, pane kuchar, si zerte sam a udavte se s nimi. Mozna potom jiny kuchar bude psat dobre stredoevropske recepty. Madari ani Rakusani jiste takove praseciny nedelaji.

0 0
možnosti

V. Kotas

4. 2. 2018 8:49

Tatarák je tatarák. Všechno ostatní je jen parodie, nahrážka !

0 0
možnosti

4. 2. 2018 23:29

přesně tak, všechno ostatní je jen jakási rozmixovaná hmota

0 0
možnosti