Diskuze
Tatarák bez masa? Vyzkoušejte ten z červené řepy se sardinkami
Máte chuť na něco výjimečného? Vyzkoušejte recept šéfkuchaře Marka Šády z restaurace Mlýnec na tatarák z řepy se sardinkami a ananasem.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
M. Zhoubný
5. 2. 2018 18:15
Perfektní, tak tohle ti chefové po nocích vymejšleji..
No, já jsem staromilec a dal bych přednost důkladně vypracované obyčejné klasice.
0
0
možnosti
5. 2. 2018 15:39
Jo. možná jsem málo vykůlovanej, ale co je to za podezřelým zvrhlictvím čpějící činnost "vyfrešovat ananas"?
0
0
možnosti
5. 2. 2018 0:20
Takove praseciny, pane kuchar, si zerte sam a udavte se s nimi. Mozna potom jiny kuchar bude psat dobre stredoevropske recepty. Madari ani Rakusani jiste takove praseciny nedelaji.
0
0
možnosti
V. Kotas
4. 2. 2018 8:49
Tatarák je tatarák. Všechno ostatní je jen parodie, nahrážka !
0
0
možnosti