Diskuze
GRUSZ: Proč se vyhnout chemii v jídle?
V potravinách jsou zbytky hormonů,pesticidů i antibiotik. Většinou jsou obsaženy v malém množství, ale dnes už je prokázaná jejich škodlivost při dlouhodobé konzumaci. Proto světové organizace a státy stále zpřísňují dané limity a hodnoty. Tyto informace jsou všeobecně známé,ale jak se obyčejný člověk může vyhnout nebezpečné chemii v jídle?
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
V. Steiner
7. 2. 2018 16:35
Velmi rád bych se chemii v jídle vyhnul. Potřeboval bych poradit,jak při průměrném platu uživit rodinu biopotravinami.
0
0
možnosti
D. B
7. 2. 2018 20:30
myslim, ze uz jenom tim, ze budete kupovat pouze zakladni potraviny jako maso, ovoce, zelenina, orisky,a pokud mate radi, tak i jogurty, chleba.. a naopak se vyhnete vsem prumyslove zpracovavanym potravinam jako slazene limonady, jakekoli sladkosti a v podstate asi vetsinu veci na ktere je reklama v televizi... udelate pro vasi rodinu hrozne moc.. uvidite kolik vam ubude zdravotnich problemu
0
0
možnosti