Diskuze
Michelin rozdával hvězdy, zahraniční restaurace posilují. Šéfkuchař Brase požádal o vyškrtnutí
Tradiční průvodce restauracemi a hotely Michelin v letošním vydání věnovaném Francii ocenil 621 restaurací, tedy o pět více než loni. Nejméně o hvězdičku si polepšilo 57 podniků. Mezi oceněnými je také více šéfkuchařů původem ze zahraničí. Nejprestižnějších, tedy tříhvězdičkových, restaurací je nyní v zemi 28. Nově se mezi ně zařadily restaurace vedené šéfkuchaři Christophem Bacquiém a Marcem Veyratem. Sedmašedesátiletému Veyratovi se to podařilo již potřetí.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
VN
6. 2. 2018 0:18
Myslím si, že některé recepty v Prostřeno na Primě si zasluhují Michelinskou hvězdu. Když občas vidím ten koncert pro Masox s biozeleninou (tj. neumytou), nudlemi z Vitany a odřezky všech možných mas, tak si říkám, proč se s tím třeba takový Pohlreich tak se*re.
Jemu a jiným šéfkuchařům to tak dlouho trvá, že si říkám; do prostřena s vámi. Měli by vůbec šanci proti Gitě Demeterové?
0
0
možnosti
ŠA
Š. Apolen
6. 2. 2018 0:40
V jednom díle soutěžící žena, úmyslně uvařila takovým "Michelinům" polévku z pytlíku, jenom tam nevysypala všechno a doplnila to čerstvými ingrediencemi. K tomu guláš z konzervy, opět vylepšený čerstvým masem a rafani dlabali, až se jim dělaly boule za ušima. Na začátku řekla něco jako : " Já jim ukážu, frajírkům". A ukázala.
0
0
možnosti