Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Vedení Alcronu chystá po ztrátě hvězdy změny. Kuchyň opustí šéfkuchař Pavel Býček

Vedení hotelu Radisson Blu Alcron Prague mrzí ztráta michelinské hvězdy, bere to ale jako výzvu do budoucna a hodlá provést změny. Například od dubna restauraci opustí šéfkuchař Pavel Býček, sdělil generální ředitel hotelu Michal Chour. Naopak se vrátí už i s mezinárodními zkušenostmi Jakub Černý, doplnil.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

28. 3. 2018 2:20

Radeji uvadejte dobre stredoevropske recepty, ty hvezdy nam jsou u prd ele, temi se nenajime. A je chyba, ze hvezdy jsou cilem veskereho znazeni kucharu. Radeji recept Ladi Hrusky, nez slozity od hvezdneho kuchtika.

0 0
možnosti

27. 3. 2018 20:34

Michelin - mnoho povyku pro nic. Zkusil jsem jejich jídla - čekal jsem něco extra s kouhoutím mlíkem (jak říkal Vlasta Burian) a byl jsem zklamán. Normální Moravský brabec s špenátem ze zahrádky dobře udělalný mě uspokojí víc. Ztrátu hvězd litovat netřeba - není to cíl, jen vedlejší produkt dobré práce, nic víc. Svět se bez nich nezboří.

0 0
možnosti