Diskuze
VIDEORECEPT: Jak na singapurského kraba? Nechte si poradit od šéfkuchaře
Jak na thajské kari, jarní závitky či ostrý salát? Naučte se připravit ty nejlepší asijské pokrmy s jedním z nejlepších českých šéfkuchařů. Server Lidovky.cz pokračuje v seriálu exkluzivních videoreceptů ve spolupráci se šéfkuchařem Štěpánem Návratem z restaurace Café Buddha V sedmém dílu pro vás ve své kuchyni připraví singapurského Soft Shell Craba.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
J. Nový
3. 4. 2018 12:01
A je to ekologické, brát si na tak malou porci velký talíř a následně ho omývat?Nestačil by malý talířek?
0
0
možnosti