Čtvrtek 28. března 2024, svátek má Soňa
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

VIDEORECEPT: Jak na singapurského kraba? Nechte si poradit od šéfkuchaře

Jak na thajské kari, jarní závitky či ostrý salát? Naučte se připravit ty nejlepší asijské pokrmy s jedním z nejlepších českých šéfkuchařů. Server Lidovky.cz pokračuje v seriálu exkluzivních videoreceptů ve spolupráci se šéfkuchařem Štěpánem Návratem z restaurace Café Buddha V sedmém dílu pro vás ve své kuchyni připraví singapurského Soft Shell Craba.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Nový

3. 4. 2018 12:01

A je to ekologické, brát si na tak malou porci velký talíř a následně ho omývat?Nestačil by malý talířek?

0 0
možnosti

8. 4. 2018 11:18

Ani talířek není potřeba. Na takovou porci stačí párátko.

0 0
možnosti