Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

VIDEORECEPT: Sladkovodní ryby jsou v kurzu. Jak na sumce s cizrnou a kroupami?

Máte rádi klasiku s asijským šmrncem? Potom musíte vyzkoušet recepty šéfkuchaře Zdeňka Křížka, které budou pravidelně vycházet na serveru Lidovky.cz. V druhém díle uvaří šéfkuchař konfitovaného sumce s cizrnou a kroupami.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J. Škodák

19. 4. 2018 12:03

Cchválím kreativní přístup mistra kuchaře a také jako kuchař laik experimentuji s recepty orientální a asijské kuchyně, protože mne nebaví vařit striktně podle receptu. Když se to povede tak jasným kritériem úspěchu je to, že to chutná a teoretické okecávání není na místě.

0 0
možnosti