Diskuze
VIDEORECEPT: Sladkovodní ryby jsou v kurzu. Jak na sumce s cizrnou a kroupami?
Máte rádi klasiku s asijským šmrncem? Potom musíte vyzkoušet recepty šéfkuchaře Zdeňka Křížka, které budou pravidelně vycházet na serveru Lidovky.cz. V druhém díle uvaří šéfkuchař konfitovaného sumce s cizrnou a kroupami.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JŠ
J. Škodák
19. 4. 2018 12:03
Cchválím kreativní přístup mistra kuchaře a také jako kuchař laik experimentuji s recepty orientální a asijské kuchyně, protože mne nebaví vařit striktně podle receptu. Když se to povede tak jasným kritériem úspěchu je to, že to chutná a teoretické okecávání není na místě.
0
0
možnosti