Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Naturální vína, lokální suroviny. Restaurace Thir v Táboře stojí za výlet

Progresivní restaurant v Táboře staví na konceptu lokálnosti – v létě má z okolí až devadesát procent surovin. Menu pro Thir střídavě vymýšlejí šéfkuchař britské a šéfkuchař mexické ambasády, ke všemu se podávají naturální vína, která vybírá majitel Jan Čulík.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZI

Z. Iva

25. 5. 2018 9:54

Vystudoval evropská studia a teď dělá hospodského. To hodně vypovídá o užitečnosti takových studijních oborů. V podstatě se ti lidi pět let poflakují na škole, aby pak dělali něco jiného, co je uživí, v lepším případě. V tom horším se v rámci nějaké neziskovky pevně přisají na státní cecík.

0 0
možnosti