Diskuze
Zapomeňte na grilování, do Česka vtrhlo barbecue. Jaký je v nich rozdíl?
Nižší teplota, delší čas, víc dovedností… a na konci maso tak křehké, že se rozpadá pod dotykem vidličky. Ač jsou Mekkou barbecue Spojené státy, jeho kořeny leží i v Česku s jeho udírenskou tradicí. Do tajemství barbecue vás zasvětí dvě tuzemské dvojice, které se svým masem bodovaly na soutěžích ve světě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
Z. Iva
9. 6. 2018 12:12
"Třeba americké maso je celkově lepší, dobytek je tak nějak tlustší, jak je krmený těmi kvanty kukuřice" Jestli to není příčinou, že i Američané jsou tak nějak tlustší? U nás se porážejí prasata ve váze kolem 100 kg, tedy v době kdy jsou ještě "štíhlá". Pak začínají tučnět, maso má více intramuskulárního tuku, je křehčí, ale co s tím nadbytečným sádlem?
0
0
možnosti
V. Kotas
8. 6. 2018 7:20
Ochutnat můžu, vždyť to uměly už naše babičky, péci pomalu a dlouho, jen to nemělo anglické pojmenování. A stejně zůstanu u toho, na čem jsem vyrostl.
0
0
možnosti