Úterý 16. dubna 2024, svátek má Irena
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Lidé si jídla neváží. Myslí si, že roste v supermarketech, říká kuchař

Vařil v luxusních hotelech a v bratislavské restauraci Le Monde, V Česku vařil v restauraci Kampa park, odkud se dostal i na stáž do norského Osla. Dnes se soustředí hlavně na to, jak potravinami neplýtvat. „Snažím se pracovat tak, aby mi nic nezůstávalo a je úplně jedno jestli doma nebo v práci. Doma je to jednoduší, protože se to lépe kontroluje a člověk přesně ví, kolik čeho spotřebuje. Ale v práci se může stát, že nepřijdou hosté a to je potom trošku problém, pokud člověk nechce vyhazovat nebo mrazit,“ říká v rozhovoru pro server Lidovky.cz kuchař Tomáš Torhan.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PA

30. 6. 2018 12:41

Tak a teď se jdu do lesa podívat na houby ! A borůvky už také jsou. Není nad chuť čerstvě utržených.

0 0
možnosti
PA

30. 6. 2018 12:40

Chce to změnit životní návyky. Není to ni nic těžkého, často i ušetříte. Jen se zamyslet a snažit. Igelitové tašky už odmítám dlouho, balenou vodu jen vyjímečně do auta, když nemám vlastní z domova. Teď ještě ty mraky plastových pytlíků a fólií. To už je těžší, když vám u pultu s uzeninami a sýry do nich vše automaticky balí. Kohoutkovou vodou si ušetříte peníze a námahu s taháním těžkého nákupu. Včera jsem u stánku nakupoval zeleninu, plastový sáček jsem odmítl.

0 0
možnosti
MH

30. 6. 2018 9:39

Moc sympatické, pane Torhan!

0 0
možnosti