Pátek 29. března 2024, svátek má Taťána
130 let

Lidovky.cz

Diskuze

Pivovar v rozletu. Restaurace Ossegg vsadila na moderní českou kuchyni

Pomalu tažené maso, domácí chleba a zelená z pravé máty: restaurace Ossegg se pustila cestou moderní české kuchyně – a plno má už po měsíci provozu.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

18. 10. 2018 16:59

To jako "moderni" prostredi je primo ubohost.

0 0
možnosti

V. Getz

18. 10. 2018 13:00

Smažák za 120, no ať žije originalita moderní kuchyně. Nic to nemění na tom,že piva tedy světlá z Oseka jsou výborná.

0 0
možnosti

18. 10. 2018 17:01

Co jste chtel tim rict; "Smažák za 120", jako ze malo vydelavate? :-)

0 0
možnosti