Diskuze
VIDEORECEPT: Candát a máslová dýně na několik způsobů
Máte rádi českou kuchyni, ale někdy se vám zdá těžká? Vyzkoušejte recepty šéfkuchaře Igora Chramce z restaurace V zátiší. A protože se s dýněmi roztrhl pytel, naučí vás, jak je spotřebovat celé. Vyzkoušejte jeho recept na candáta s dýní na více způsobů.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
JT
16. 10. 2018 12:38
Ja nevim, ze se ti kuchari tak vyzivaji v jednohubkach. Tohle muzou davat jako ochutnavku. Normalni porce je ta 4x vetsi. Ja bych tu rybu osmazil stejne, akorat tech kousku tam dal 5 a misto tech komedii s dyni si k tomu udelal hranolky nebo ukrojil chleba. A najedl bych se rozhodne lepe.
0
0
možnosti
PS
16. 10. 2018 8:24
Bajecne, a ta ryba, to byla porce pro 4 lete dite? To, co nam zde ''kuchari'' ukazuji, jsou porcicky pro deti.
0
0
možnosti