Diskuze
Holanďané vypěstovali umělé vepřové maso. Podle Čechů je moc drahé
Děkujeme za pochopení.
MOD
v české politice je to vepřové v senátu a parlamentu
ještě dražší a navíc přestárlé a již zcela nepoživatelné.
Amos
Měl jsem holadskou přítelkyni
a ta tedy byla v posteli naprosto umělá. Jinak ale fajn holka ,možná že to čte naučil jsem jí trochu česky. Zdravím Wil!
Emil
Re: Měl jsem ceskeho pritele
a ten smrdel jak prase. Rikal ze je to po tom zradle v Cesku. Fakt, nekecam.
Eva K.
klasika blbosti
No chtěla bych vzkázat těm, co se tomu brání, že se toho stejně nedožijí, Vaší životosprávou tu stejně dlouho nebudete. Pokud jde o maso vypěstované ze zkumavek, nebudu o nic horší než normální, i štěpy kůže se pěstují a kolika lidem to pomůže? Dokud něco nevyzkouším nemůžu to odsoudit. Dále mě mrzí ta nelidskost vůči zvířatům, co kvůli tomu musí umírat, žijou v otřesných podmínkách a ve stresu jsou ještě zabita? odporné.
Jenda
Staci par akci typu "silene kravy" a budete papat umele maso
Az se vam budou delat boule za usima. "U naseho zarucene umeleho masa, zadne choroby nehrozi!"
mno
co drahé ALE
bude narvané chemikáliemi... a kdo ví... co to v něšem ordanismu udělá... jo liliofizovaný šnicl či šrotové rybí filé... herget pane doktore garene ... už před 30 lety jste nás varoval... a my nevěřili... omlouvám se...
Sapphire
Jen ať si pan prof Post dá
Děsim se dne, kdy mi jednou tohle přistane na talíři. Pro potřeby chirurgie apod ať se tkáně pěstujou, to bude jedině přínost. Ale dehonestovat jídlo na takovýhle sratschky to teda nikdy! Do oblasti běžnýho jídla nepatří věda, všechno důležitý je už vymyšlený a cesta ke spokojenosti vede přes kvalitní a poctivý suroviny a pokrmy, tedy pravý opak tohoto. Slova toho vědátora, že když ty kusy tkáně budou levný, lidi to koupěj jsou fakt důkaz duševní omezenosti jedince. Nechal bych ho do konce života žrát jen takový hnusy.
vizard
Cesko =mudrc prd.dirky
cesky vedci hahaha cesko a jeji prostoduhy lid hybe svetem. hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!!nazory ceskyh vedcu hahahahahahahahahahahahahahahahah!!!!!!!!!!!!!!!
Dana
Všechno je moc drahé,
protože chuť a kvalita všeho je už na pár facek.
Máňa
Salámy a párky.
To není žádný nový obev, vytvořit z půl kila masa 10 kilo hmoty, která je strukturou podobná jen chomáči s.aček a chuťově je na tom stejně a hodí se jen na to jí krmit zvířata nebo do párků a salámů.
Terezie
To je zase objev
Místo aby lidi omezili spotřebu masa, protože to nepřispívá vůbec nikomu a ničemu, tak ztrácejí čas a peníze takovýma nesmyslama.