Diskuze
Margarín vs. máslo. Co je lepší na srdce a co na cholesterol?
Letos slaví velké výročí: uplynulo přesně 150 let od jeho vynalezení. Za tu dobu svedl margarín nespočet bitev s máslem a z jeho výroby se stal multimiliardový obchod. A jak to tak bývá, jeho objevitel umíral v chudobě.
Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Děkujeme za pochopení.
10. 4. 2019 14:02
Mám rád všechny články týkající se "zdravých" potravin, vždy mě pobaví. Mám osm křížků za sebou a nikdy jsem žádný margarin nevzal do úst. Celý život jsem hlavně na sádle a škvarkách, máslo můžu, ale moc ho také nejím. Cholesterol mám v pořádku a s tlakem také nebojuji. Jediné co zdraví prospívá je nepřežírat se.
0
0
možnosti
M. Mikulec
10. 4. 2019 9:41
Margarin pro chudé je dnes dražší než máslo, jako tradiční jídlo chudých brambory jsou drahé.
Když jsem viděla margarin rozloženy na složky, a tu barevnou loužičku, rozhodně takovou náhražku, plnou dalších náhražek nekupuji.
0
0
možnosti